Blogs

Verhalen en foto's van evenementen met 3Cover!


100ste Gig - vrijdag 17 januari 2020


Op vrijdag 17 januari 2020 speelde 3Cover! in Preston Palace hun 100ste optreden sinds de oprichting.

Als je in zo'n korte tijd 100 boekingen weet te scoren dan moet er toch iets speciaals zijn aan deze band? Het antwoord is; kwaliteit, sfeer en vooral het plezier van de bandleden dat duidelijk te zien is als de mannen staan te spelen.

Deze mijlpaal is natuurlijk gevierd samen met het "management" oftewel de partners van de heren.


Het was erg gezellig...op naar de volgende 100!!

Een Avond Vertier - zaterdag 24 november 2018


Op zaterdag 24 november 2018 organiseerde 3Cover! in samenwerking met cafe/zaal 't Vertierke een spetterende muziekavond voor jong en oud.

Coverband 3Cover! wilde zich op deze avond presenteren aan het publiek, muziekbureau's en horeca-ondernemers. De band speelde 3 geweldige sets van ongeveer een uur en het publiek genoot met volle teugen!!

De dansvloer was dan ook regelmatig gevuld waardoor de band vleugels kreeg en nog een lekkere toegift deed.


Een avond om nooit te vergeten!
Zanger fred van Elten

Ook zanger Fred van Elten liet zich horen. Hij verzorgde een gezellig optreden met leuke muziek voor jong en oud. In de pauzes van 3Cover! was het zijn beurt en zorgde Fred er voor dat de beentjes van de vloer gingen.


3Cover! dankt iedereen die er bij was!

Onze speciale dank gaat uit naar: Patrick en Marga van cafe/zaal 't Vertierke, Blasiusstraat 7, Deurne

Samenwerking Viking Entertainment Group - maandag 8 oktober 2018


Op maandag 8 oktober 2018 zijn wij een samenwerking aan gegaan met Viking Entertainment Group

Viking Entertainment bestaat als entertainment bedrijf al meer dan 45 jaar. Het hoofdkantoor is sinds 2000 gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther. Daarnaast kent het bedrijf meerdere vestigingen in Delden, Emmen, Nijmegen en het Limburgse Hulsberg.

Vanaf nu beheren zij onze agenda en kunt u voor boekingen contact op nemen met een van hun medewerkers.


Viking Entertainment Group
0413-296095

Dalense Slenteravond - zaterdag 8 september 2018


Op zaterdag 8 september speelden we in het Drentse Dalen op de jaarlijkse Slenteravond. Een topavond met zo'n 1000 man publiek voor het podium!

Het plaatsen van de podiumtruck was nog wel even een dingetje. Hans Wilbers van Hans Wilbers geluidstechniek moest alles uit de kast halen om zijn truck tussen de paaltjes te krijgen. Tafels, stoelen, tentjes en verlichting moest verplaatst worden om het allemaal voor elkaar te krijgen.

Toen de truck eenmaal stond en alles uitgestald was door Hans en Monique kon er begonnen worden met opbouw en soundcheck. Daarna nog even lekker eten met z'n allen in restaurant de Baander, een heerlijke maaltijd die ons aangeboden werd door de eigenaar van dit restaurant.

Maar goed...we waren gekomen om te spelen en het publiek te vermaken. Om 21.30 uur gingen we van start en het was meteen party! Spelen voor een menigte van 1000 personen is altijd een genot. Het was supergezellig en de mensen uit Dalen bouwden een heerlijk feestje. Het was genieten!!